Kiadó iroda, üzlethelyiség Pécs belvárosában. Irodáink Pécs szívében, kedvező áron. Kiválló fekvésű irodahelyiségeink már 2000 ft/m2-től. Az irodapecs.hu pécsi irodaházak és üzlethelyiségek értékesítését végzi. Központi elhelyezkedés, kiválló tömegközlekedési adottságok (vasút, busz, autó), parkolási lehetőség közvetlen az irodaház mellett, szociális helységek, lifttel irodák légkondícionáltak, Telefon, internet csatlakoztatás biztosított.
 
Főoldal
Aktuális ajánlatok
Mevid irodaház
- Fotó
- Alaprajzok
- Referenciák
- Szolgáltatások
- Térkép
Kapcsolatok
Pécs
Linkajánló
  kiadó iroda Pécs belvárosában
Mevid irodaház - Referneciák

Cégünk büszke arra, hogy megbízható szolgáltatásai, kedvező szolgáltatásai, rugalmas bérleti konstukciói miatt hosszú ideje elégedett partnerekkel büszkélkdehet. Hosszútávú partnereink bérlőink közül a teljesség igénye nélkül néhány név:

Fordan Biliárd Center - Olcsó iroda kiadó Pécs belvárosában OTIS - Olcsó iroda kiadó Pécs belvárosában APEH - Olcsó iroda kiadó Pécs belvárosában Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség - Olcsó iroda kiadó Pécs belvárosában - Olcsó iroda kiadó Pécs belvárosában - Olcsó iroda kiadó Pécs belvárosában - Olcsó iroda kiadó Pécs belvárosában - Pécsen kiadó irodák

Kiadó Mevid irodaház Pécs belvárosában Fordan Biliárd Center 1993 óta
Kiadó Mevid irodaház Pécs belvárosában Nemzeti Üdülési Szolgálat
Kiadó Mevid irodaház Pécs belvárosában Otis Felvonó Kft. 1992 óta
Kiadó Mevid irodaház Pécs belvárosában APEH Baranya Megyei igazgatósága 1999 óta
Kiadó Mevid irodaház Pécs belvárosában Szerencsejáték Felügyelet 1999 óta
Kiadó Mevid irodaház Pécs belvárosában Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Központ 1994 óta
Kiadó Mevid irodaház Pécs belvárosában Bekkné és Társa Könyvelő Kkt. 1999 óta
Kiadó Mevid irodaház Pécs belvárosában Maestro pizéria
Kiadó Mevid irodaház Pécs belvárosában Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség
Kiadó Mevid irodaház Pécs belvárosában Orfűtours Kft.

Maestro Pizzeria Szerencsejáték Felügyelet - Pécsen kiadó irodák Üdülési Csekk - Olcsó iroda kiadó Pécs belvárosában

Bérlőink írták rólunk:

Orfűtours Kft.

"Az Orfűtours Szolgáltató Kft. immár 14 éve bérli irodáit a MEVID Zrt. központi épülétében Pécsett a belvárosban a Bajcsy-Zs. u. 14-16. szám alatt a II. emeleten. Tevékenységünk sikerességéhez nagyban hozzájárult, hogy ügyfeleink részére könnyen elérhetőek vagyunk személyesen is, az épület jól megközelíthető, akadálymentesített, az öt szint mindegyike lifttel is elérhető, a közelben ingyenes parkolásra is lehetőség van a Domus Áruház nagy parkolójában, ügyfeleink részére saját parkolónk is biztosított. A nyári hőségben légkondicionáló teszi kényelmesebbé és kellemessebbé munkánkat, irodáink a megfelelő telekommunikációs és infrastrukturális háttérrel rendelkeznek. Bérlőként összességében minden szempontból nagyon elégedettek vagyunk a MEVID Zrt. által biztosított közös helyiségekkel és irodákkal is."

Ács Sándor
ügyvezető igazgató

Fogyasztóvédelmi Felügyelőség

"A Fogyasztóvédelmi Felügyelőség 2006. július 1-től bérel irodákat A MEVID Zrt. székházának IV. emeletén. Megítélésünk szerint az irodaház mindazzal az infrastrukturális ellátással rendelkezik, ami a korszerű munkavégzéshez szükséges. Az irodák világosak, légkondicionáltak, mozgáskorlátozott bejáró és mozgáskorlátozott lift is biztosított. A megközelíthetősége optimális."

Farkasné Bálint Rózsa
Kirendeltség igazgató

Fordan Biliárd Center, Maestro pizzéria

"A Fordan Biliárd Center 12, a Maestro pizzéria pedig 4 éve bérli helyiségeit a MEVID Zrt. irodaépületének földszintjén, a volt Eszék Étterem helyén. Az üzletben 16 db verseny biliárdasztal, csocsó, darts, játékgépek, bár, pizzéria található. Népszerűségünk a karaoke partyk, akciók, rendezvények, különtermünk, Biliárd Klubunk és Biliárd Iskolánk mellett a belváros közeli elhelyezkedésnek, jó megközelíthetőségnek és a közeli parkolási lehetőségnek is köszönhető. Számos rendezvényünk gasztronómiai és eszközhátterének biztosításában is sok segítséget kaptunk a MEVID Zrt-től, ezen kívül bérlőként is elégedettek vagyunk a biztosított helyiségekkel, azok nagyságával és a MEVID Zrt. és a Fordan Biliárdcenter között kialakult közös jó kapcsolatunkkal is."

Kresz Norbert
üzletvezető

Nemzeti Üdülési Szolgálat

"A Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. pécsi regionális ügyfélszolgálata másfél év keresés után 2006. február 1. óta a MEVID Zrt. irodaházában találta meg a mindenki számára optimális Ügyfélszolgálati Irodát. Megítélésünk szerint az irodaház rendelkezik mindazon infrastrukturális ellátással, ami lehetővé teszi a napi munka zavartalan működését. Az iroda elhelyezkedése optimális, hiszen a közelben ingyenes parkoló, a buszpályaudvar és a városközpont található. Mozgáskorlátozottak részére a megközelítés akadálymentes. Bérlőként elégedettek vagyunk, minden segítséget megkapva a MEVID Zrt. vezetősége részéről."

Nemzeti Üdülési Szolgálat

 
2006 Mevid Rt. | 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky út 14-16. | +36-72-312-646 | +36-30-99-35-500 | mevid@mevid.hu | by K2Net